Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

DİKEY GEÇİŞ SINAVI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Dikey Geçiş Sınavı” hakkında bir seminer düzenlendi. DGS Akademi’den Eğitim Koordinatörü Ramazan YAKUT ve Eğitim Uzmanı Faysal DAL’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde DGS sınavında sorulan soru tipleri, DGS kontenjanları, programlara göre geçiş yapılabilecek lisans programları, taban puanlar gibi konularda bilgi verildi.

Seminer sonunda salonda bulunan öğrenciler arasında yapılan çekiliş ile bir öğrencimiz %100, üç öğrencimiz de %50 burslu olarak DGS Akademi’de eğitim hakkı kazandılar. Ayrıca 4 öğrencimize DGS Hazırlık Kitabı hediye edilerek, seminere katılan tüm öğrencilere deneme sınavına katılma imkânı tanındı.

26.04.2016

Bu sayfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından en son 03.05.2016 00:47:13 tarihinde güncellenmiştir.