Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

2019-2020 "Kurumlar Arası ve Kurum İçi Yatay Geçiş" Sonuçları ve Kesin Kayıt Hk.Kayıt

Kurumlar Arası Yatay Geçiş SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Kurum İçi SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

•  04.09.2019 Güz Yarıyılı Önlisans ve Lisans Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Asil Kayıtlar (Öğrenci İşleri Bürosuna kayıt için şahsen başvurulacaktır.)
NOT: Yerleşme hakkı kazananların Öğrenci İşleri Büromuzdan alacağı kayıt dilekçesini doldurması ve öğrenci işlerimize şahsen (veya noter vekaletiyle) teslimi gerekmektedir. Başka bir  belgeye ihtiyaç olmayıp, öğrenci dosyanız tarafımızca okulunuzdan istenilecektir. (E-mail, posta, faks v.b. başvurular kabul edilmemektedir.)

• 06.09.2019Güz Yarıyılı Önlisans ve Lisans Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Kontenjan İlanı

• 10.09.2019Güz Yarıyılı Önlisans ve Lisans Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Kayıtlar (Öğrenci İşleri Bürosuna kayıt için şahsen başvurulacaktır.)

Bu sayfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından en son 02.09.2019 10:02:33 tarihinde güncellenmiştir.