AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURUP, ÖĞRENİMİNE DEVAM ETME HAKKI ELDE EDEN (1. , 2. VE UZAKTAN EĞİTİM DAHİL) ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Azami öğrenim süresini doldurup, öğrenimine devam etme hakkı elde eden (1. , 2. ve Uzaktan Eğitim dahil) öğrencilerimiz harc.marmara.edu.tr internet adresine girerek tahakkuk ettirilen harç ve ders ücretlerini öğrenerek 15/10/2018 tarihi mesai bitimine kadar Yapı Kredi Bankasına ödeme yapmaları gerekmektedir.

Yukarıda bahsi geçen ödemeleri ilgili bankaya yapan öğrencilerimizin  mehmet.ali@marmara.edu.tr adresine (ders seçim işlemleri bu dönem Öğrenci İşleri tarafından yapılacağı için) 15/10/2018 tarihine kadar mail atmaları gerekmektedir ve 15/10/2018 tarihinden sonra gönderilen mailler işleme alınmayacaktır.

Azami öğrenim süresini doldurup, öğrenimine devam etme hakkı elde eden (1. , 2. ve Uzaktan Eğitim dahil) öğrencilerimizin isim listesi için tıklayınız.

NOT: Dönem başında harç ücreti yatıranların da bahsi geçen internet sitesinde çıkan ders ücretini yatırması gerekmektedir. 2018-2019 Eğitim yılı Güz yarıyılında ders (ve/veya staj) almayan öğrencilerimiz ödeme yapmayacak olup, ders (ve/veya staj)  alacakları dönem ödeme yapacaklardır.