MERKEZİ PUAN İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI:

14.09.2018 - 17.09.2018 Merkezi Yatay Geçiş Kesin Kayıt (Kesin kayıt için dilekçe ile şahsen Teknik Bilimler MYO Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır)

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kayıt işlemleri, ilgili Meslek Yüksekokullarına şahsen müracaat edilerek yapılır.

Öğrenci, kayıtlı olduğu üniversitesinden kendi isteği ile ilişik kesmeyecektir. Özlük dosyaları üniversitemiz tarafından öğrencinin daha önce kayıtlı olduğu üniversitesinden üst yazı ile istenmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: Kayıt sırasında öğrenci belgesi (güncel tarihli),  3  adet vesikalık fotoğraf, dilekçe ve nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli olacaktır. Ancak ilk başvuru esnasında belgenin aslı verilmemişse kesin kayıtta mutlaka bu belgelerin asılları istenir.