TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYDI İŞLEMLERİ

Ders kayıt işlemleri akademik  takvimde belirtilen süreler içerisinde yapılır. Öğrenciler ders seçimi öncesinde, alacakları derslerle ilgili olarak Akademik Danışmanları ile görüşebilir ve  kayıt süreciyle ilgili herhangi bir sorun yaşanmasını önleyebilirler.

Ders kayıt işleminin tamamlanabilmesi için mutlaka “DANIŞMAN ONAYINA GÖNDER” butonuna tıklanmalı ve ders seçimi öğrencinin Akademik Danışmanı  tarafından onaylanmalıdır.

Ders seçimi ile ilgili detaylı bilgi aşağıda belirtilen yönetmelikten edinilebilir.

İlgili Mevzuat: Marmara Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği:

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ

13 Ağustos – 14 Eylül 2018: GÜZ Yarıyılı Öğrenci Katkı Payının (harç) Yatırılması

• Katkı payı,  öğrenci numarası ile Yapı Kredi Bankası şubelerine yatırılacaktır.

Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Programları Katkı Payı/Öğrenim Ücret Tablosu için tıklayınız

• 2017-2018 girişli örgün öğretim öğrencileri katkı payı yatırmayacaktır.
  • 2016-2017 ve öncesi girişli örgün öğretim öğrencileri katkı payı yatıracaklardır.
  • Tüm ikinci öğretim ve uzaktan öğretim öğrencileri katkı payı yatıracaklardır.
  • Uzaktan öğretim programlarına kayıtlı olan öğrenciler, bir kereye mahsus olmak üzere materyal ücreti yatıracaklardır. (2017-2018’de yatırmayanlar)
  • Güz Dönemi Ders Seçme İşlemleri katkı payı yatırıldıktan sonra yapılacaktır.
  • 2018-2019 Yılı Güz Dönemi “Kayıt Yenileme Akış Şeması” için tıklayınız.

3-14 Eylül 2018: GÜZ Yarıyılı Ders Kaydı Dönemi

(Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz)

17 Eylül 2018  : Güz Yarıyılı Ders – Başlangıç

31 Aralık 2018: Güz Yarıyılı Ders – Bitiş