2019-2020 Bahar Yarıyılı Kurumlararası Önlisans Yatay Geçiş ile Kesin Kayıtlanan Öğrencilerimizin Dikkatine

 

 

 

  • 20/03/2020  tarihine kadar ilgili banka şubelerinden Öğrenci Numaranız ile harç borcunuzu ödeyiniz.

 

  • Yatay Geçiş ile geldiğiniz için sadece bu dönemlik dersleriniz otomatik olarak seçilecek olup, takip eden dönemlerde ders seçimlerinizi BYS’den ( bys.marmara.edu.tr ) şahsen yapıp, sistem üzerinden danışman onayına göndereceksiniz. (Masa üstü bilgisayardan giriş yapınız, cep telefonu uygulamalarından yapılan girişlerde sorunlar yaşanabilmektedir.)

 

  • Ders kayıt, harç yatırma, sınav dönemlerinin veya derslerin hangi tarih aralıklarında olduğu v.b. bilgileri takvim.marmara.edu.tr adresindeki Akademik Takvimden öğrenebilirsiniz.

 

  • BYS’den vesikalık fotoğraf yükledikten 3 gün sonra (eğer fotoğrafınız yüklü ise beklemeden) 444 1 788 PTT müşteri hizmetlerini arayarak Kampüs Kartınızı ne zaman teslim alacağınızı öğrenebilirsiniz. (Kampüskartlarınız Göztepe Kampüs içerisindeki PTT Şubesinden şahsen teslim alınacaktır.)

 

  • BYS’de tarafınıza Akademik Danışman atanmıştır. BYS'den Akademik Danışmanınızı öğrenebilirsiniz. 

     

    AKADEMİK DANIŞMAN: Her öğrenci akademik kariyeri boyunca kendisini akademik anlamda asiste edecek bir danışmana sahiptir.

    Danışman, öğrenciye seçeceği dersler konusunda yardımcı olur ve programı tamamlaması için gerekli akademik planı oluşturmasında yol gösterir. Danışman, ayrıca öğrenciye üniversite politikası, kuralları, üniversitede açılmış bulunan programlar, kariyer fırsatları vb. konularda da rehberlik eder.

HIZLI ERİŞİM