2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı KIŞ DÖNEMİ Staj Duyurusu

Mezuniyet aşamasında olup (sorumlu olduğu müfredat derslerinin tümünden geçmiş ve mezuniyet için gerekli olan minimum 2.00 GANO sağlamış olan öğrenciler) Zorunlu Staj Uygulaması eksik olan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Kış Döneminde zorunlu staj uygulamalarını tamamlayabilirler.

Staj tarihi: 04 Kasım 2019 – 27 Aralık 2019 (30 işgünü)

Kış Dönemi Stajı yapma şartlarını sağlayan öğrenciler aşağıdaki adımları takip edeceklerdir:

1. İşyeri Onay Formunun (Form 1) bölüm başkanlığına teslim edilmesi. (25 Ekim 2019 tarihine kadar)

1. İşyeri ve Yüksekokul Müdürlüğü SGK Onay Formu (Form 2),

Öğrenci Zorunlu Staj Sicil Onay Formunun (Form 3) ve

SGK Staj Taahhütnamesinin (Form 5)  Bölüm Başkanlıklarına teslim edilmesi (30 Ekim 2019 tarihine kadar)

1. Yüksekokul Sekreterliği tarafından onaylanmış zorunlu staj formları (Form 2, Form 3) ve Sigortalı İşe Giriş Bildirgesinin (S.G.K) imza karşılığında öğrenci tarafından Bölüm Başkanlıklarından teslim alınması. (01 Kasım 2019)

(Evraklarını teslim almayan öğrencilerin staj başvuruları iptal edilecektir.)

NOT: Tüm formlar bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulacaktır.

Staj evraklarını indirmek için lütfen tıklayınız.