2019-2020 "Kurumlar Arası ve Kurum İçi Yatay Geçiş" Sonuçları ve Kesin Kayıt Hk.Kayıt

Kurumlar Arası Yatay Geçiş SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Kurum İçi SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

•  04.09.2019 Güz Yarıyılı Önlisans ve Lisans Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Asil Kayıtlar (Öğrenci İşleri Bürosuna kayıt için şahsen başvurulacaktır.)
NOT: Yerleşme hakkı kazananların Öğrenci İşleri Büromuzdan alacağı kayıt dilekçesini doldurması ve öğrenci işlerimize şahsen (veya noter vekaletiyle) teslimi gerekmektedir. Başka bir  belgeye ihtiyaç olmayıp, öğrenci dosyanız tarafımızca okulunuzdan istenilecektir. (E-mail, posta, faks v.b. başvurular kabul edilmemektedir.)

• 06.09.2019Güz Yarıyılı Önlisans ve Lisans Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Kontenjan İlanı

• 10.09.2019Güz Yarıyılı Önlisans ve Lisans Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Kayıtlar (Öğrenci İşleri Bürosuna kayıt için şahsen başvurulacaktır.)