2019 YAZ DÖNEMİ MERKEZİ YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

MERKEZİ YATAY GEÇİŞ (EK MADDE-1) ile kesin kayıt yapan öğrencilerimizden Öğrenci Katkı Payı (harç) ödemesi gereken öğrencilerimizin 27/09/2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Yapı Kredi Bankası şubelerine YENİ ÖĞRENCİ NUMARALARIYLA ödeme yapmaları gerekmektedir.

Öğrenci Katkı Payını yatırmayanlar ders seçimlerini yapamayacak ve öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır.

*Öğrenci Katkı Payı (harç) SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

*Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.  (Öğrenci numarası çıkmayan öğrencilerin NVİ bilgilerini güncellemek için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (Merkez Kütüphane altı) şahsen başvurunuz.)

Ders seçimleri 27/09/219 saat 20:00'ye kadar bys.marmara.edu.tr adresinden yapılacak olup, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bys.marmara.edu.tr adresinden İLK ŞİFRE OLUŞTUR butonuna tıklamaları ve gerekli adımları izleyerek şifre oluşturmaları gerekmektedir. İlk şifre oluştur işleminden sonra ders seçimlerini yapmaları ve AKADEMİK DANIŞMANLARINA onaya göndermeleri gerekmektedir. Ders seçimleri ve bölümle ilgili bütün konularda Akademik Danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz. Akademik danışmanınızı BYS'den öğrenebilirsiniz.