2021-2022 GÜZ TEKDERS SINAVLARI

Yüksekokulumuz Öğrencilerinin 2021-2022 Güz Tek Ders Sınavları Kartal Dragos Yerleşkesi 4. Blokta Yapılacaktır.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı sonunda yapılacak güz tek ders sınavları

28 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 13:00'de başlayacaktır. Sınavların yeri ile ilgili bilgi için Bölüm Başkanlıkları veya ilgili ders hocası ile iletişime geçilmelidir.

Kabul/ret listesine ulaşmak için tıklayınız.

(Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmış yada kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’ sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gerekleri yerine getirmiş öğrencilere; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’ sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, yarıyıl/yıl sonunda yalnızca bir dersten tek ders sınav hakkı tanınır.)