2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ YENİ KAYIT OLAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR VE DİZÜSTÜ BİLGİSAYARDAN bys.marmara.edu.tr adresine  giriş yaparak ilk şifre oluşturunuz. (Cep telefonundan bazı sekmeler aktif olmadığı için sorun yaşamaktadırlar, onun için cep telefonundan bys.marmara.edu.tr adresine giriş yaparak işlem YAPMAYINIZ.)

İlk şifre oluştur yaptıktan sonra size tanımlanan o36xyzabc veya o46xyzabc kullanıcı adınızın rakamlar kısmı öğrenci numaranızdır.

Akademik danışmanlarınız tarafınıza tanımlanmış olup, kafanıza takılan soruları akademik danışmanınıza sorabilirsiniz.

www.marmara.edu.tr/ogrenci/akademik-danismanlik

Her öğrenci akademik kariyeri boyunca kendisini akademik anlamda asiste edecek bir danışmana sahiptir.

Danışman, öğrenciye seçeceği dersler konusunda yardımcı olur ve programı tamamlaması için gerekli akademik planı oluşturmasında yol gösterir. Danışman, ayrıca öğrenciye üniversite politikası, kuralları, üniversitede açılmış bulunan programlar, kariyer fırsatları vb. konularda da rehberlik eder.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri 20 Şubat 2023 tarihinde sona erecektir.

Harçlarınızı harc.marmara.edu.tr adresinden öğrenci numaranızı girerek kredi kartıyla yatırabilirsiniz.

takvim.marmara.edu.tr adresinden akademik takvimize ve gerekli tarihlere ulaşabilirsiniz.

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KATKI PAYI ÖDEME İŞLEMLERİ YAPILDIKTAN SONRA DERS KAYITLANMASI YAPILABİLECEKTİR.

2022-2023 BAHAR Yarıyılı Ders Kayıtları :  20 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders seçimi yapıldıktan sonra mutlaka "DANIŞMAN ONAYINA GÖNDER" işlemi yapılmalıdır.