2022-2023 GÜZ YARIYILI SONU TEK DERS-44. MADDE MAZERET SINAVLARI

2022-2023 Güz yarıyılı sonunda yapılan tek ders sınavlarına ve 44.madde kapsamında yapınan ek sınavlara girme hakkı bulunduğu halde, deprem felaketinden etkilendiği için bu sınavlara giremeyen yüksekokulumuz öğrencileri için mazeret sınav hakkı tanınmıştır.  Mazeret Sınavları 05.04.2023 Çarşamba günü yapılacaktır.

İmzalı dilekçe formunuzu 03.04.2023 tarihine kadar tbmyo@marmara.edu.tr e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Öğrenci Dilekçe Formu

(Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmış yada kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’ sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gerekleri yerine getirmiş öğrencilere; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’ sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, yarıyıl/yıl sonunda yalnızca bir dersten tek ders sınav hakkı tanınır.)