2023-2024 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV (VİZE) MAZERET SINAVLARI DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV (VİZE) MAZERET SINAVLARI

 MAZERET SINAVI BAŞVURU KABUL/RED LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı GÜZ YARIYILI Ara Sınav (Vize) Mazeret sınav başvuruları, sınav tarihini izleyen 5 işgünü içerisinde olmak koşuluyla 21 Kasım – 1 Aralık 2023 tarihlerinde TBMYO ÖĞRENCİ İŞLERİ Birimine yapılacaktır.

Başvurular; MÜ. genel dilekçe örneği doldurarak ve aşağıda belirtilen dokümanlar eklenerek TBMYO ÖĞRENCİ İŞLERİ Birimine yapılacaktır.

https://oidb.marmara.edu.tr/dosya/oidb/D%C4%B0LEK%C3%87ELER/%C3%96%C4%9Frenci%20Dilek%C3%A7e%20%C3%96rne%C4%9Fi.pdf

DİKKAT :

Sınav çakışması dolayısıyla mazeret sınavına başvuracak öğrencilerin (imzalı , mühürlü -kaşeli veya e-imzalı) SINAV PROGRAMLARINI dilekçeye eklemesi zorunludur.

Sağlık problemleri nedeniyle mazeret sınavına başvuracak öğrencilerin Sınav Programına ek olarak (imzalı , mühürlü -kaşeli veya e-imzalı) SAĞLIK RAPORUnun dilekçeye eklenmesi zorunludur.

Sınav programı, sağlık raporu ya da mazeret yönergesi gereği başvuru ile birlikte sunulması gereken belge veya belgelerin dilekçeye eklenmemesi durumunda başvurular dikkate alınmayacaktır. (MÜ. Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği MD. 21)

https://www.marmara.edu.tr/dosya/www/mevzuat/2023/mu_yonetmelik_onlisans_lisans_v22.pdf

Mazeret sınavı başvuru sonuçları, TBMYO web sayfasında (https://tbmyo.marmara.edu.tr/) yayınlanacaktır.

Mazeret sınav başvurusu kabul edilen öğrenciler, ilgili derslerin öğretim elemanı ile iletişime geçerek mazeret sınav tarihlerini öğreneceklerdir.

Güz Yarıyılı Ara Sınav Mazeret Sınavı Tarihleri: 11-17 Aralık 2023

https://takvim.marmara.edu.tr/

HIZLI ERİŞİM