7143 SAYILI AF BAŞVURUSU İLE GELEN İKİNCİ EĞİTİM VE UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

7143 SAYILI AF BAŞVURU İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ AŞAĞIDAKİ LİSTEDEN NUMARALARINA BAKARAK YAPI KREDİ BANKASINA HARÇLARINI YATIRABİLİRLER.

iKİNCİ EĞİTİM VE UZAKTAN EĞİTİM OKUL NUMARA LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Harç borcunuzu öğrenmek için tıklayınız.

NOT: 7143 SAYILI AF BAŞVURUSU İLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZİN BU DÖNEM DERS SEÇİMLERİ ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

Yukarıda bahsi geçen ödemeleri ilgili bankaya yapan öğrencilerimizin mehmet.ali@marmara.edu.tr adresine  (ders seçim işlemleri bu dönem Öğrenci İşleri tarafından yapılacağı için) 15/10/2018 tarihine kadar (ad-soyad, öğrenci numarası ve ödeme yaptığınızı bildirir) mail atmaları gerekmektedir ve 15/10/2018 tarihinden sonra gönderilen mailler işleme alınmayacaktır.

.