İstanbul Şehir Üniversitesi'nden Yüksekokulumuza aktarılan ve mevcut olan Yüksekokulumuz öğrencilerinden Staj Uygulamasını yapmamış olanların dikatine.

2020 YKS ile yerleşen öğrencilerimiz hariç olmak üzere:

Kurumlararası Yatay Geçiş, Merkezi Yerleştirme ile Yatay Geçiş (Ek Madde-1) ve İstanbul Şehir Üniversitesi'nden üniversitemize aktarılan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Üniversitemiz Senatosunun 18/06/2020 tarih ve 2000167828 sayılı yazısı gereği staj yapmak ya da stajdan muaf tutulmak isteyen öğrencilerimizin, 30 Eylül 2020 tarihi saat 17:00'a kadar aşağıdaki formu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Daha önce staj uygulamasından muaf tutulan öğrencilerimizin tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur.  Bu yüzden Transkript kontrolü yapıp staj uygulama dersinizin muaf edilim edilmediğinden emin olmanızda fayda vardır.

İlgili tarihe kadar başvuru yapmayan öğrencilerimiz 2020-2021 eğitim-öğretim yılı kış veya yaz staj döneminde günün koşullarına göre değerlendirilecektir.

Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz gerekli belgeler ve akış şemasına buradan ulaşabilirler.

(Sağlıklı bir şekilde yapılabilen başvuruda, belirtilen e-posta adresine de form içerikleri gönderileceği için lütfen e-postanızı kontrol edip başvurunuzun alındığından emin olunuz. Bilgi mesajı ulaşan öğrencilerimizin tekrarlayan başvurularda bulunmamalarını rica ederiz.)

STAJ BAŞVURU FORMU

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu