Tasarım Bölümü “Atamdan İlham Alıyoruz” Projesini Gerçekleştirdi

Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Örgün ve İkinci Öğretim 2. Sınıf öğrencileri “Atamdan İlhan Alıyoruz” Projesi için ürettikleri ATATÜRK portrelerini sergilediler.

Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi bahçesinde 10 Kasım 2021 saat 9’u beş geçe; akademik ve idari personelimizin katılımıyla düzenlenen Atatürk’ü anma törenine katılan öğrencilerimizin portreleri çeşitli kumaş ve iplik atıklarının değerlendirilmesi ile yapıldı.

Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Nuriye İŞGÖREN ve Dr. Öğr. Üyesi Çimen BAYBURTLU yönlendiriciliğinde; Talu Tekstil, Aydın Tekstil, Görkem Tekstil ve Kalemdar Tekstil işletmelerinin temin ettiği kumaş ve iplik atıklarının değerlendirilmesi ile hazırlanan portrelerdeki öğrencilerin başarısı övgüyle karşılandı.