TBMYO 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan Kakilli yaptı. Doç. Dr. Adnan Kakilli konuşmasında; “Bugün burada mezunlarımızın ve ailelerinin büyük emek verdikleri uzun bir süreci taçlandırmak için toplanmış bulunmaktayız. Bu yolda emeklerini esirgemeyen değerli meslektaşlarım ve çok kıymetli hocalarıma özverileri için teşekkür ediyorum. Çocuklarını ve bizleri destekleyen anne babalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Değerli mezunlarımıza yaşamlarının yeni bir evresine adım attıkları bu dönemde Marmara Üniversitesi diploması ile bir adım önde olduklarını hatırlatmak istiyorum. Mezunlarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda azim ve kararlılıkla ilerleyeceğine inanıyorum. Bu yolda her birine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Mezun olan öğrencilerimiz adına Teknik Bilimler Yüksekokulu Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencisi Birgül Düzgün konuşma yaptı. Birgül Düzgün konuşmasında her bir mezunun iş hayatında dürüst ve güvenilir bireyler olacağına inandığını belirtti. Ülkemiz için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Düzgün, Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlere emanet olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Törende; Bilgisayar Programcılığı Programı, Elektrik Programı, Elektrik Teknolojisi Programı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı, Kontrol ve Otomasyon Programı, Basın ve Yayım Teknolojisi Programı, Makine Programı, İşçi Sağlığı ve Güvenliği Programı, Moda Tasarımı Programı, Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencileri mezuniyet belgelerini aldı.

Tören; tekniker yeminin edilmesiyle ve kep atışıyla sona erdi.