TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEĞİ

Sevgili Öğrenciler,

Tübitak 2209-A Üniversite  Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği; üniversite öğrencilerine ar-ge çalışmaları ve proje hazırlama kültürünü kazandırmak için çağrıya çıkan ilandır. Sizlerde daha önce destek kazanan projeler gibi destek kazanabilir, geleceğinize proje hazırlama kültürünü kazanmış olarak devam edebilirsiniz. Bu deneyim kariyerinize önemli katkı sağlayacaktır. Bunu gerçekleştirebilmeniz için bölüm başkanınız ve hocalarınızla irtibata geçebilirsiniz.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır. Başvurular 14 Kasım 2023 saat 17.30'a kadar TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (tybs.tubitak.gov.tr) üzerinden  yapılabilecektir.

2209-A programı 2023 yılı 2. dönem Çağrı Duyurusuna ulaşmak için ekli dosyayı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için linke tıklayınız.

Tubitak Cagri Duyurusu.png (635 KB)