“Üretim İçinde Eğitim, Eğitim İçinde Üretim” Semineri

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü tarafından, 11.01.2022 tarihinde “Üretim İçinde Eğitim, Eğitim İçinde Üretim” başlıklı bir seminer düzenlendi. NİT Örme Tekstil Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan YOLCULAR’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminer Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi B Mavi salonunda gerçekleştirilmiştir.

Seminer öncesinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile NİT Örme Tekstil Sanayii ve Tic.Ltd. Şti. arasında yapılan Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü imzalanmıştır. Protokol içeriği doğrultusunda Tasarım Bölümü ile Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencilerine Şubat ayı içinde eğitim programı düzenlenecektir. Eğitimin amacı triko sektörüne nitelikli eleman kazandırmaktır.

Resim1.jpg (195 KB)

Resim2.jpg (223 KB)

İrfan YOLCULAR seminere NİT Örme Tekstil Firmasını ve AR-GE Merkezini tanıtarak başlamıştır. Değerli bilgi ve deneyimlerini seminere katılan öğrenci ve öğretim elemanları ile paylaşan YOLCULAR, her karşılaştığı engeli nasıl kendine kazanç haline getirdiğini ve gençlerin önüne benzer engeller çıkmasın diye onlara nasıl kolaylıklar sağlamaya çalıştığını seminerin devamında örneklerle anlatmıştır.
Seminer, öğrencilerin soruları cevaplandırılarak tamamlanmıştır. Katılımcıların ilgiyle izlediği seminer sonunda Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Mustafa AY tarafından kendisine Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Resim4.jpg (124 KB)

Resim3.jpg (84 KB)