Yaz Tek Ders Sınav Başvuruları

TEK DERS SINAVINA BAŞVURU YAPARKEN

SORUN YAŞAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu Tek Ders Sınavı 23 Eylül 2020 Çarşamba günü Uzaktan Eğitim Sistemi (UES) üzerinden online olarak yapılacaktır. Tek Ders Sınav başvurusu onaylanan öğrenciler 23 Eylül 2020 Çarşamba günü Uzaktan Eğitim Sistemi (UES) üzerinden sınavına girecekleri dersin Sınav Saati ve Sınav Süresi ile ilgili detayları görebilecektir. Sınavların başlangıç saatleri birimlere göre farklılık gösterebileceğinden dolayı sistemin sık sık kontrol edilmesi gerekmektedir.

Başvuru yaparken "Tek ders talebinde bulunma şartlarını sağlamıyor." uyarısı alan öğrencilerimiz aynı ekranın Açıklama kısmına Ders Kodu, Ders Adı ve Dersi Veren Öğretim Elemanı bilgilerini doğru bir şekilde yazıp taleplerini kaydedebilirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

23 Eylül 2020 Çarşamba günü yapılacak Tek Ders Sınavına yaz okulundan ders almış olmak şartıyla, mezun olabilmesi için tek bir dersi kalan veya bütün derslerini başarıyla tamamladığı halde GANO'su 2,00'ın altında olan öğrencilerimiz başvurabilirler.

2019-2020 Yaz Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz Bilgi Yönetim Sistemi'nden (BYS) Tek Ders Talep sekmesine tıklayıp Öğretim Dönemini "Yaz Tek Ders" seçerek başvurularını yapabilirler.